Wij zijn op zoek naar jou, onze nieuwe PM'er

pedagogisch medewerker dreumesgroep (gediplomeerd)

pedagogisch medewerker (BBL)

Wij zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers (m/v) die graag willen werken in een omgeving die buitengewoon en inspirerend is voor kinderen. Wij zien jonge kinderen als competente personen die niet zozeer in hun ontwikkeling moeten worden gestuurd maar vooral moeten worden ondersteund. Die ondersteuning bieden wij, elke dag opnieuw. En dat doen wij met hart en ziel op basis van een door Reggio Emilia geïnspireerde pedagogiek. Wij bieden dagelijks activiteiten aan jonge kinderen aan die hen helpen bij hun sociaal-emotionele ontwikkeling en die de ontdekkingstocht door de wereld om hen heen zo interessant en boeiend mogelijk maakt.

Als je eerder bij een Regio-geïnspireerd kindercentrum hebt gewerkt dan is dat natuurlijk hartstikke fijn maar het is geen voorwaarde om bij ons aan de slag te kunnen gaan. Ook als je geen of weinig ervaring hebt met een Reggio-geïnspireerde visie, word je van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Waarom het gaat, is dat je openstaat om samen met jouw collega's handen en voeten te geven aan onze visie en dat je daarin wilt groeien. Wij helpen je daar vanzelfsprekend bij.

Ben je een echte natuur - of cultuurliefhebber? Dat is zeker een pre maar ook als je geen groene vingers hebt of niet wekelijks in een museum rondloopt, ben je van harte welkom. Onze medewerkers zijn niet alleen inspirerend voor de kinderen maar ook voor een nieuwe collega. Je kunt de kunst van het inspireren dus spelenderwijs afkijken!

Bij ons werk je minimaal 27 uur per week (3 dagen) en maximaal 36 uur per week (4 dagen).

Ben je enthousiast? Laat dat dan aan ons weten! We nodigen je graag uit voor een gesprek waarin we de mogelijkheden met elkaar kunnen verkennen.

Als je wilt solliciteren kun je een berichtje zenden naar welkom@best4kids.nl of bellen met de locatiemanager Vera Vankan (045 - 571 7666)

Wat kan je van ons verwachten?

Als kinderopvang jouw passie is, dan kun je jarenlang met veel plezier en in een inspirerende omgeving bij ons werken. Een goede sfeer vinden wij enorm belangrijk. Wij houden van gezelligheid en van een feestje op zijn tijd. Wij koesteren onze medewerkers want mensen vormen het hart van ons bedrijf. Wij hebben een professioneel en gemotiveerd team dat de band met elkaar, met de ouders en met de kinderen op een prachtige wijze gestalte geeft.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Je ontvangt een salaris conform de CAO Kinderopvang en je bouwt pensioen op bij PGGM. Voor persoonlijke groei en ontwikkeling is alle ruimte.

Wel in opleiding maar nog geen diploma?

Beschik jij (nog) niet over een diploma Pedagogisch Medewerker Kinderopvang of over een diploma van een gelijkwaardige opleiding? Ben je daarmee bezig? Of volg je een andere pedagogische opleiding? Wij bieden werk aan en ondersteuning voor BBL-studenten. Ook studenten die een hbo-opleiding Pedagogiek volgen (bijvoorbeeld aan de Fontys hogeschool) worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Jij wilt graag werken in de kinderopvang?

Heb jij nog niet eerder in de kinderopvang gewerkt, maar wil je dat wel graag? Om te kunnen werken in de kinderopvang heb je een diploma nodig op PW 3 of PW 4 niveau. Ook moet je kunnen beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (kortweg: VOG). Zo'n VOG kun je aanvragen bij de gemeente waar je bent ingeschreven.
Op diverse plaatsen worden opleidingen tot Pedagogisch Medewerker Kinderopvang aangeboden. In Heerlen wordt de opleiding onder meer aangeboden door het Arcus College. Hier lees je er meer over.

Wil jij stage bij ons lopen?

De opleiding tot Pedagogisch Medewerker Kinderopvang kun je niet afronden zonde stage bij een bedrijf in de kinderopvang te hebben gelopen. In de loop der jaren hebben wij tal van studenten mogen begeleiden en een uitstekende relatie met het VISTA College in Heerlen opgebouwd. Wil jij ook stage bij ons lopen? Overleg eerst met jouw school en neem daarna contact met ons op. Wellicht hebben wij een plekje voor jou!

"Je moet niet alleen goed met kinderen kunnen praten, maar ook met ouders."

Open sollicitatie

Tref je geen vacature op deze pagina aan? Indien geen vacature zichtbaar is op deze pagina, schroom dan niet om een open sollicitatie te schrijven. Wij zijn geregeld op zoek naar nieuwe medewerkers op een iets langere termijn. Op een open sollicitatie wordt altijd door ons gereageerd. Soms afwijzend, soms met het bericht dat jouw sollicitatie in portefeuille wordt gehouden. Dat betekent dat wij graag een gesprek met jou willen aangaan zodra wij van oordeel zijn dat ons team met een nieuwe medewerker dient te worden versterkt.

Als je open wilt solliciteren doe dat dan bij voorkeur door middel van een brief die is voorzien van een CV en een pasfoto. De sollicitatiebrief kun je per post of per e-mail aan ons zenden (welkom@best4kids.nl).