Wil jij werken bij Best 4 Kids – de Hoeve? Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Op deze pagina kun je zien of er op dit moment een vacature is. Beschik jij nog niet over een diploma Pedagogisch Medewerker Kinderopvang? Dan heeft solliciteren geen zin. Onze medewerkers beschikken zonder uitzondering over het vereiste diploma en een VOG. Wij werken uitsluitend met professionals.

VACATURE PEDAGOGISCH MEDEWERKER DAGOPVANG

Wij zijn per direct op zoek naar een pedagogisch medewerker (m/v) die ons team kan versterken.
Jij kunt Reggio Emilia-geïnspireerde activiteiten als geen ander handen en voeten geven.
Jij bent een natuur - of cultuur liefhebber en je brengt jouw passie graag over op kinderen.
Jij hebt aantoonbare ervaring met het werken met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar of je hebt daarmee aantoonbaar affiniteit.
Jij gaat in eerste instantie als oproepkracht werken (op basis van een 0-uren contract), maar wel meteen een substantieel aantal uren per week (.> 24 uur).

Wat verwachten wij van jou?

  • Jij bent zorgzaam
  • Jij bent creatief
  • jij bent geduldig
  • jij beschikt over inlevingsvermogen
  • Jij hebt een passie voor de zorg voor kleine kinderen
  • Jij kunt goed in een team werken, maar jij gaat jouw eigen verantwoordelijkheid nooit uit de weg
  • Jij bent leergierig en je wilt je graag verder ontwikkelingen
  • Jij kunt goed met kinderen maar ook met ouders praten
  • Jij beschikt over een diploma Pedagogisch Werk (PW 3 of 4) of een vergelijkbaar diploma.
  • Jij hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring met werk in de kinderopvang dan wel andere relevante ervaring
"Het werk bij kindercentrum De Hoeve is leuk en uitdagend, maar ook verantwoordelijk"pedagogisch medewerker Natasja

Wat kan je van ons verwachten?

Wij zijn een heel serieus bedrijf. Dat wil niet zeggen dat er bij ons niet wordt gelachen – dat doen wij graag en veel. Nee, wij nemen de verantwoordelijkheid voor de kinderen die aan onze zorg zijn toevertrouwd héél serieus. Ons team bestaat uit mensen die deze verantwoordelijkheid begrijpen en ook duurzaam kunnen dragen.
Als kinderopvang ook jouw passie is, dan kun je jarenlang bij ons werken en heel veel plezier aan het werk ontlenen (en ook veel lachen).
Medewerkers die aan onze hoge standaard voldoen blijven in de regel lang bij ons in dienst. Wij koesteren dat. Mensen maken ons bedrijf.
Wij beschikken over een professioneel en gemotiveerd team dat de band met elkaar, met de ouders en met de kinderen op een prachtige wijze gestalte weet te geven.

Leer ons beter kennen.

Heb je interesse? Laat het ons weten, want wij maken graag met jou kennis. We nemen de tijd voor je om te laten zien wat wij allemaal te bieden hebben, wat het werk allemaal inhoudt en hoe fijn het is om deel uit te maken van ons team. a

Jouw sollicitatiebrief kun je richten aan:
Best 4 Kids – de Hoeve
t.a.v. mevr. M. de Vos
Douvenrader Allee 1C
6411 RZ HEERLEN

Wil je meer weten over de functie? Hoe het is om te werken als pedagogisch medewerker bij Best 4 Kids? Laat het ons weten via de contactpagina .

Open sollicitatie

Tref je geen vacature op deze pagina aan? Indien geen vacature zichtbaar is op deze pagina, schroom dan niet om een open sollicitatie te schrijven. Wij zijn geregeld op zoek naar nieuwe medewerkers op een iets langere termijn. Op een open sollicitatie wordt altijd door ons gereageerd. Soms afwijzend, soms met het bericht dat jouw sollicitatie in portefeuille wordt gehouden. Dat betekent dat wij graag een gesprek met jou willen aangaan zodra wij van oordeel zijn dat ons team met een nieuwe medewerker dient te worden versterkt.

Als je open wilt solliciteren doe dat dan bij voorkeur door middel van een brief die is voorzien van een CV en een pasfoto. De sollicitatiebrief kun je per post of per e-mail aan ons verzenden.

"Je moet niet alleen goed met kinderen kunnen praten, maar ook met ouders."

Dus jij wilt graag werken in de kinderopvang?

Heb jij nog niet eerder in de kinderopvang gewerkt, maar wil je dat wel graag? Om te kunnen werken in de kinderopvang heb je een diploma nodig op PW 3 of PW 4 niveau. Ook moet je kunnen beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (kortweg: VOG). Zo'n VOG kun je aanvragen bij de gemeente waar je bent ingeschreven.
Op diverse plaatsen worden opleidingen tot Pedagogisch Medewerker Kinderopvang aangeboden. In Heerlen wordt de opleiding onder meer aangeboden door het Arcus College. Hier lees je er meer over.

Stage lopen?

De opleiding tot Pedagogisch Medewerker Kinderopvang kun je niet afronden zonde stage bij een bedrijf in de kinderopvang te hebben gelopen. In de loop der jaren hebben wij tal van studenten mogen begeleiden en een uitstekende relatie met het VISTA College in Heerlen opgebouwd. Wil jij ook stage bij ons lopen? Overleg eerst met jouw school en neem daarna contact met ons op. Wellicht hebben wij een plekje voor jou!