gewoon

buiten

kinderdagopvang

Best 4 Kids – de Hoeve biedt in Heerlen kinderdagopvang aan voor baby’s, dreumesen en peuters (kinderen van 0 tot 4 jaar). Het kindercentrum is gevestigd in de sfeervolle hoeve Overste Douvenrade, een rijksmonument aan de rand van natuurgebied Terworm.

Het gehele centrum is ruim en licht. Elke groep beschikt over een eigen speelruimte en twee slaapkamertjes. Een babygroep (0 – 18 maanden) en de bijbehorende hummelgroep (18 maanden – 3 jaar) delen een keuken en een verschoon- en toiletruimte. De groepen liggen rond een grote speelruimte. Deze ruimte gebruiken wij om met de kinderen te spelen, te rennen en te ontdekken Ook vinden hier onze theater, muziek & dansactiviteiten plaats. Dat is volop genieten voor alle kids!

Om een goede indruk te krijgen van ons buitengewone dagopvang aanbod en de prachtige omgeving rond het kindercentrum raden wij u aan om onze facebook pagina te bekijken.

kinderdagopvang baby's

de hooizolder

De oudste peuters (vanaf ongeveer 3 jaar) spelen in een aparte groep op de voormalige hooizolder van De Hoeve. Deze ruimte is echt een feestje, mooier bestaat niet. Wil je met een bal spelen? Prima! Wil je even rennen? bouwen? ontdekken? Het kan allemaal. Op zolder bieden de pedagogisch medewerkers allerlei activiteiten aan die zijn afgestemd op de behoeften van hen die wij met een knipoog ‘de oudere kinderen’ noemen.

de zolder

Best 4 Kids – de Hoeve
Douvenrader Allee 1C
6411 RZ HEERLEN

onze achtertuin: natuurgebied Terworm

Het kindercentrum ligt aan de rand van natuurgebied Terworm. Het gebied is 240 hectaren groot. De kinderen kunnen er heerlijk met de pedagogisch medewerkers wandelen, van de natuur genieten, ontdekken, ravotten en spelen.

buiten ravotten

ons atelier

Onze kinderen kunnen naar hartelust hun creativiteit kwijt in ons eigen atelier dat speciaal voor jonge kinderen is ingericht en dat alle benodigde materialen bevat om te kunnen kliederen, knutselen, verven, ontdekken, kortom: om creatief te zijn.

atelier kindercentrum De Hoeve

Contact

Douvenrader Allee 1C
6411 RZ Heerlen
+31 (0)45 5 717 666
info@best4kids-dehoeve.nl