Best 4 Kids - De Hoeve
Douvenrader Allee 1C
6411 RZ HEERLEN

Hoe kunt u Best 4 Kids - De Hoeve bereiken?

Voor een beschrijving van de route naar kindercentrum De Hoeve klikt u op Routebeschrijving in het kaartje onderaan deze pagina.

Nadat u op Routebeschrijving hebt geklikt, opent Google Maps in een nieuwe tab van uw browser. Vul uw vertrekpunt in en klik Enter. Vervolgens wordt de route naar het kinderdagverblijf getoond

"Best 4 Kids - De Hoeve is goed bereikbaar en beschikt over
15 parkeerplaatsen!"een ouder op onze Facebookpagina

Parkeren

Het kindercentrum beschikt over een eigen parkeerplaats met 15 parkeerplaatsen aan de achterzijde (dat is aan de zijde van de Hogeschool Zuyd). Het halen en brengen van kinderen met de auto is een fluitje van een cent!

Halen en brengen van de kinderen

Het kindercentrum heeft een ingang aan de voorzijde (op de Douvenrader Allee) en aan de achterzijde (Hogeschool Zuyd/bedrijventerrein Coriopolis). Ouders kunnen gebruikmaken van beide ingangen. Auto's die even snel scheef op de stoep moeten worden geparkeerd zie je bij ons niet. Ouders kunnen in alle rust gebruikmaken van onze parkeerplaats die altijd voor onze klanten beschikbaar is.

Bereikbaarheid kindercentrum
100%

Onderwijscampus

Bedrijventerrein Coriopolis (Nieuw Eyckholt) grenst aan de onderwijscampus van Heerlen. Op deze campus tref je de Hogeschool Zuyd , het Vista College , het Sintermeertencollege en de Open Universiteit aan. Alle instellingen zijn binnen enkele minuten bereikbaar te voet, met de fiets of met de auto.

  Bedrijventerrein Coriopolis

  Aan de achterzijde van kindercentrum De Hoeve bevindt zich het bedrijventerrein Coriopolis (Nieuw Eyckholt). Op dit terrein is onder meer het ICT-bedrijf Cadac, het VGZ-IZA callcentrum en het Technohouse gevestigd.

  Landgoed Terworm

  Aan de voorzijde van het kinderdagverblijf bevindt zich Terworm, een prachtig en zeer afwisselend natuurgebied en landgoed. Op het landgoed ligt het kasteel Terworm, de ruïne Eyckholt en enkele hoeves, waaronder hoeve Overste Douvenrade waarin het kinderdagverblijf is gevestigd!

  "Met de auto rijd ik in
  5 minuten van en naar
  het ziekenhuis, ideaal!"een ouder, werkzaam in het Medisch Centrum Zuyderland in Heerlen

  Medisch Centrum Zuyderland (Atrium Ziekenhuis)

  Medisch Centrum Zuyderland (voorheen: Atrium Ziekenhuis) is met de auto bereikbaar binnen vijf minuten. Nadat u het kindercentrum heeft verlaten rijdt u via de John F. Kennedylaan in één rechte lijn naar het ziekenhuis.